Skip to main content

PLIVA se je z donacijo UKC Ljubljana pridružila boju proti COVID-19

Pomemben dejavnik poslovanja PLIVE in celotne skupine Teva je pomagati skupnosti, v kateri delujemo in že vrsto let dosegamo uspešne poslovne rezultate. Vedno si prizadevamo sodelovati pri pozitivnih spremembah v družbi, s pomočjo tistim, ki jo najbolj potrebujejo.

Želimo se zahvaliti vsem, ki v tem trenutku skrbijo za naše zdravje in varnost - vsem zdravstvenim delavcem in delavcem, zaposlenim v pristojnih službah, ki se s svojim delom trudijo zaščititi nas in naše zdravje ter nam zagotoviti, da čim prej izstopimo iz te situacije kot zmagovalci. Hvala tudi vsem vam, ki ščitite sebe in druge s svojim družbeno odgovornim vedenjem. Prav tako se želimo še enkrat zahvaliti našim zaposlenim, saj brez njihove podpore, truda in predanosti ne bi mogli ohraniti odgovornosti do bolnikov in skupnosti po vsem svetu.

Eden od naših glavnih ciljev je zagotoviti dostop do visokokakovostnih zdravil in terapij milijonom bolnikom po vsem svetu. V želji pomagati in prispevati k boju proti COVID-19, smo se odločili, da bomo zdravilo hidroksiklorokin, ki se uporablja kot ena od terapij pri zdravljenju te bolezni, donirali UKC Ljubljana. Upamo, da bodo donirana sredstva olajšala vsakodnevni boj proti koronavirusu in dodatno prispevala k ohranjanju in izboljšanju zdravja prebivalstva.

To stran delite na:

Morda vas zanima tudi…