Kakovost, ki ji lahko zaupate

Proizvajamo kakovostna zdravila, ki izboljšujejo življenja

Kot vodilni svetovni proizvajalec generičnih zdravil vsak dan skrbimo za zdravje skoraj 200 milijonov ljudi. Vse, kar počnemo, počnemo s ciljem, da vsak od njih dobi varno in kakovostno terapijo.

Naša dosledna zavezanost kakovosti se začne z raziskavami in razvojem. Kakovost je del vsake stopnje razvoja zdravil, od nabave surovin, odobritve naših zahtev s strani regulativnih organov po vsem svetu in končno do komercialne distribucije in dajanja na trg.

Več kot 21.000 sodelavcev podpira našo globalno proizvodno mrežo na 53 lokacijah v 33 državah po vsem svetu. Ključni del proizvodnega procesa so naši strokovnjaki za kakovost. Imajo pomembno vlogo pri izpolnjevanju naših obveznosti do bolnikov in regulativnih agencij, ki odobrijo naša zdravila.

Bolnik je v središču naše zavezanosti h kakovosti

Nenehno preverjamo in spremljamo naše proizvodne procese za zagotavljanje izpolnjevanja vseh regulativnih in varnostnih standardov. Vsak naš izdelek je testiran z namenom potrditve skladnosti s Tevinimi specifikacijami kakovosti.

Smo vertikalno integrirano podjetje, kar pomeni, da lahko zagotovimo precejšnjo količino lastnih farmacevtskih učinkovin, kar nam nenazadnje omogoča nadzor nad kakovostjo izdelkov. Enake standarde imamo tudi za zunanje dobavitelje, ki morajo izpolnjevati iste pogoje, kot smo si jih zastavili sami.

To vse rezultira v zavidljivo evidenco skladnosti s trenutno dobro proizvodno prakso (cGMP), ki jo ocenjujejo ameriški zvezni urad za zdravila in prehrano (FDA) in druge globalne regulativne organizacije.

Globalen doseg

Tudi od najbolj kakovostnih zdravil ni velike koristi, če niso dostavljena ob pravem času na pravo mesto – torej tja, kjer so najbolj potrebna. Distribuiramo neverjetno veliko izdelkov (več kot 3.600) pravočasno in po konkurenčni ceni.

Teva si prizadeva za boljše in bolj zdravo življenje. Bolniki so v središču vsega, kar počnemo, naša brezpogojna zavezanost kakovosti in skladnosti pa sta temelja, na katerih gradimo svoje poslovne dejavnosti.

*Na podlagi internih podatkov Tevinih globalnih operacij iz leta 2018.

 

To stran delite na: