Slovenija
Melancholic people on the beach

Stopite v stik z nami

Kadarkoli se lahko obrnete na nas z vprašanji ali pripombami preko enega izmed spodaj navedenih kontaktnih podatkov.

Teva Slovenija

Sedež 

PLIVA Ljubljana d.o.o.

Pot k sejmišču 35
1231 Ljubljana - Črnuče

Telefon:
+386 1 58 90 390

Faks:
+386 1 58 90 399

Email:
info@tevasi.si


Odnosi z mediji

Tamara Sušanj Šulentić
Tel:   +38513724836
E-pošta: tamara.sulenitc@pliva.com


    

Kontaktirajte nas

Pošljite nam sporočilo s pomočjo spodnjega obrazca.

Varstvo vaših osebnih podatkov jemljemo zelo resno. Osebne podatke bomo obdelovali v skladu z zakonodajo. Za več informacij v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov, kliknite na naslednjo povezavo: Varovanje zasebnosti in piškotki

______________________________________________________________________________

PRIJAVA NEŽELENIH UČINKOV

Zagotavljanje varnosti bolnikov je v družbi Teva izjemno pomembno, zato jemljemo varno uporabo vseh naših izdelkov zelo resno.

Če opazite katerega koli izmed neželenih učinkov, se posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali drugim zdravstvenim delavcem. O neželenih učinkih lahko poročate tudi neposredno na nacionalnem centru za farmakovigilanco, na način kot je objavljeno na spletni strani www.jazmp.si. S tem, ko poročate o neželenih učinkih, lahko prispevate k zagotovitvi več informacij o varnosti zdravil.

V primeru neželenih učinkov naših zdravil lahko prijavo oddate tudi na naš elektronski naslov Safety.Slovenia@tevapharm.com.

Varstvo vaših osebnih podatkov jemljemo zelo resno. Osebne podatke bomo obdelovali v skladu z zakonodajo, ter zgolj za namene v zvezi s farmakovigilanco. Za več informacij v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov, kliknite na naslednjo povezavo: Obvestilo družbe Pliva Ljubljana o varovanju zasebnosti – nadzor nad varnostjo zdravil