Social media guidelines

Tevine smernice za uporabo družbenih omrežij

Na Tevinih profilih na družbenih omrežjih, ki jih v imenu podjetja upravljajo Korporativne komunikacije, se delijo splošne informacije o Tevi na globalni ravni ter specifične informacije v državah, v katerih poslujemo.

Korporativni kanali na družbenih omrežjih niso forumi, na katerih se razpravlja o izdelkih, zdravljenju ali boleznih, ali mesto, kjer se prijavljajo neželeni dogodki. Na korporativnih kanalih se objavljajo novosti o Tevi, informacije o dogodkih in našem vplivu na družbo ter zgodbe zaposlenih, pacientov in negovalcev. V tem smislu se veselimo interakcije in dialoga z vami na naših družbenih omrežjih.

Če imate konkretna vprašanja o Tevinih izdelkih ali storitvah, uporabite obrazec za stik in vprašanje pošljite prek naše korporativne spletne strani http://www.tevapharm.com/contact-us/.
Če želite prijaviti neželen dogodek ali stranski učinek v zvezi z našimi izdelki, se obrnite na Safety.Slovenia@tevapharm.com. Preberite naš pravilnik   Pharmacovigilance Privacy Policy, da izveste, kako Teva zagotavlja varnost in zasebnost pacientov. Če ste se znašli v življenjsko nevarni situaciji, se obrnite na svojega zdravnika ali lokalno urgenco.

Smernice

Veselimo se interakcije z vami in na vsa vprašanja bomo poskušali odgovoriti čim prej. Glede na omejitve družbenih omrežij ter reguliranost farmacevtske panoge bodo morda naši odgovori kratki. Vedno ko bo to mogoče, vam bodo povedali, kje lahko dobite dodatne informacije ali podporo.

Tevini profili na družbenih omrežjih se redno spremljajo in posodabljajo, in sicer od ponedeljka do petka, od 8. do 20. ure. V primeru nujnih vprašanj se obrnite na Tevino uporabniško podporo v svoji državi ali pa pošljite vprašanje prek naše korporativne spletne strani http://www.tevapharm.com/contact-us/.

Družbena omrežja so lahko včasih nedostopna; ne sprejemamo odgovornosti za nedostopnost storitve zaradi nedostopnosti katere od platform.

Pri interakciji na Tevinih profilih na družbenih omrežjih vas prosimo, da druge obravnavate vljudno in spoštljivo ter da ne delite vsebine, ki je netočna, razkriva osebne podatke ali je zaupne narave. Na nespodoben jezik, žaljive komentarje ali komentarje, ki spodbujajo konflikte, se ne bomo odzvali, prav tako kot ne na teme, ki niso povezane s Tevo.

Odrekanje odgovornosti

Na kanalih družbenih omrežij ne bomo delili informacij o naših izdelkih ali zdravljenju, razen če deljenja ne sprožijo in odobrijo Korporativne komunikacije. V primeru potrebe po informacijah v zvezi z določenimi izdelki obiščite Tevino spletno mesto v posamezni državi, da izveste več, ali pa pošljite vprašanje prek naše korporativne strani http://www.tevapharm.com/contact-us/.

Na družbenih omrežjih ne moremo komentirati ali odgovarjati na vprašanja v zvezi s pravnimi, finančnimi, regulatornimi ali lastniškimi zadevami.

V objavah in tvitih lahko navajamo povezave do strani neodvisnih tretjih strani, vendar Teva ne more v nobenem primeru nadzirati vsebine takšnih strani tretjih strani. Teva takšne vsebine ne podpira in zanjo ni odgovorna.

Teva prav tako ne podpira in ni odgovorna za vsebino na profilih družbenih omrežij, ki jim Tevini profili sledijo.