Vaša kariera

Ste se kdaj vprašali, kako bi bilo delati v PLIVI?

Moč podjetja je v bogastvu raznolikosti, izjemnem strokovnemu znanju zaposlenih in njihovi predanosti doseganju poslovnih ciljev. PLIVIN uspeh je že generacije njihova zasluga. PLIVA svojim zaposlenim omogoča kreativnost, strokovno rast in profesionalni razvoj, napredovanje v karieri in kakovostno timsko delo. Zaposleni v PLIVI delujejo v dinamičnem in tehnološko naprednem delovnem okolju z motivirajočimi delovnimi pogoji in spodbudnim plačnim sistemom.

Naš moto je vseživljenjsko izobraževanje, zato zaposlene stalno izobražujemo, saj verjamemo, da so znanje in veščine največje bogastvo, tako zaposlenih kot podjetja. PLIVA podpira učenje in razvoj na delovnem mestu in zunaj njega s svetovanjem in mentorstvom, multidisciplinarnimi delovnimi skupinami, seminarji, kongresi, podiplomskimi študiji in specializacijami ter jezikovnimi in računalniškimi tečaji. Hkrati ponujamo, preko lastnega izobraževalnega centra, programe, ki so posebej prilagojeni našim potrebam in prispevajo k pospeševanju izmenjave znanj in komunikacije znotraj podjetja.

V PLIVI cenimo ljudi po njihovih dosežkih in skupnem potencialu. Strokovnost, predanost, proaktivnost in motivacija za lasten razvoj so lastnosti vseh naših zaposlenih, ki največ prispevajo k uspehu podjetja. Poleg tega je za delo v PLIVI ključna beseda »tim«. Naši timi so praviloma multidisciplinarni in v njih zaposleni različnih poklicev skupaj prispevajo k poslovnim ciljem in rezultatom, hkrati pa imajo priložnost za nadaljnji razvoj in širitev svojega strokovnega znanja in kompetenc. Zahvaljujoč timskemu delu in kakovostnemu sodelovanju med sodelavci se dosegajo odličnost in nadpovprečni poslovni rezultati.

Prijava na razpisana delovna mesta

Vsa razpisana delovna mesta v PLIVI in Tevi poiščite na Tevini globalni karierni spletni strani.

Prijava na vsa razpisana delovna mesta v PLIVI so mogoča samo izključno prek Tevine globalne karierne spletne strani, tako da izberete prosto delovno mesto, ki vas zanima in izpolnite spletno prijavo.

Prijava v Tevino bazo talentov

Če med razpisanimi delovnimi mesti niste našli takega, ki bi ustrezal vašim interesom, se lahko s svojo prošnjo in podatki prijavite v Tevino bazo talentov.

To stran delite na: