Rezultati iskanja

Prikaz 10 iz rezultatov 44

Inovativna zdravila

Družba Teva zagotavlja inovativne oblike zdravljenja za bolezni osrednjega živčnega sistema (CNS), vključno z nevrološkimi in nevrodegenerativnimi boleznimi, migreno in gibalnimi motnjami ter s širokim portfeljem zdravil na področju onkologije in bolezni dihal.

OBVESTILO O ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKIH

To obvestilo o zasebnosti in piškotkih (v nadaljevanju: obvestilo) sta pripravili družbi Teva Pharmaceutical Industries Ltd. (v nadaljevanju: Teva) in PLIVA LJUBLJANA, farmacevtska industrija d. o. o., Ljubljana, Pot k sejmišču 35, 1231 Ljubljana - Črnuče (v nadaljevanju: Pliva Ljubljana). Pliva je članica Skupine Teva. Seznam vseh Tevinih podružnic je naveden na spletni strani: http://www.tevapharm.com. V tem obvestilu je Teva poimenovana tudi z zaimki »mi«, »nas« in »naš«.

Pogoji uporabe

Družba Teva Pharmaceuticals Industries Ltd. z naslovom na 5 Basel Street, Petach Tikva 49131, Izrael (»družba Teva«) vzdržuje to spletno mesto (v nadaljevanju: spletno mesto) za vaše osebne podatke, izobraževanje in komunikacijo. Po spletnem mestu lahko brskate po želji, vendar se morate zavedati, da z dostopanjem in uporabo spletnega mesta pristajate na naslednje pogoje in določila uporabe (»pogoji«) in vse veljavne zakone.