• Teva Page Title

Samozdravljenje

Samozdravljenje

Naši izdelki za samozdravljenje zajemajo učinkovita in kakovostna zdravila brez recepta, prehranska dopolnila in medicinske pripomočke za sledeče bolezni in simptome: bolečine v želodcu, zgaga, gripa, prehlad, zvišana temperatura, zamašen nos, boleče žrelo, oslabljena imunost in okužbe.

 

Prehlad in gripa

Prehlad in gripa sta nalezljivi virusni okužbi zgornjih dihalnih poti, ki se širita s kapljicami pri kihanju in kašljanju, s stikom z bolnikom in okuženimi predmeti. Prehlad se začne počasi, s kihanjem, zamašenim nosom, z bolečinami v žrelu, hripavostjo in običajno s suhim kašljem. Prisotno je slabo splošno počutje. Za razliko od prehlada, gripa pride hitro in tako poleg kihanja, kašlja, zamašenega nosu in vnetega žrela, se pojavi še povišana telesna temperatura, mrazenje, glavobol, bolečine v mišicah in sklepih ter utrujenost.
Več

Vitamini in minerali

Vitamini in minerali imajo pomembno vlogo pri delovanju in oblikovanju našega organizma. So koristen dodatek prehrani za vsa starostna obdobja. Ker človeško telo ne more zgraditi vseh vitaminov in mineralov, jih v telo vnesemo z uravnoteženo in zdravo prehrano. Vitamini sodelujejo pri procesih presnove, minerali pa so nujno potrebni za tvorbo encimov, hormonov…. Pomanjkanje vitaminov in mineralov lahko povzroči hude motnje presnove, poškodbe mnogih organov ter številne druge bolezni.
Več

Želodčne težave

Vsaj enkrat na leto, najpogosteje v spomladanskih in jesenskih mesecih, veliko ljudi občuti nelagodno bolečino v zgornjem delu trebuha, tj. v želodcu. Pojavi se kot posledica nepravilne prehrane, stresa ali pa je vzrok jemanje zdravil.
Več

Razkužila

Razkužila so izdelki, namenjeni higieni in preprečevanju okužb. V področju zdravstva so razkužila namenjena preprečevanju širjenja okužb oz. zaščiti zdravstvenih delavcev inpacientov pred okužbami. Plivina razkužila so izdelani v skladu z evropskimi normami (EN) in priporočili WHO.
Več