• Teva Page Title

Varovanje zasebnosti in piškotki

Politika varovanja zasebnosti

 

To spletišče (»Spletišče«) upravlja Pliva Ljubljana d.o.o., Pot k sejmišču 35, 1231 Ljubljana-Črnuče(»Teva«). Teva se v Politiki varovanja zasebnosti omenja tudi kot »mi«, »nam« in »naše«.

Teva in vaša zasebnost

Teva spoštuje zasebnost obiskovalcev svojega Spletišča. Pri nas skrbimo za zaščito podatkov, ki bi lahko omogočili razkrivanje identitete oseb (»osebni podatki«), ki so nam bili zaupani v zvezi z uporabo Spletišča.

Obseg Politike varovanja zasebnosti

Ta Politika varovanja zasebnosti se uporablja za zaščito osebnih podatkov, ki jih zberemo na Spletišču.

Naše Spletišče lahko vključuje povezave na druga spletišča, ki jih ne nadzorujemo. Teva ni odgovorna za politike varovanja zasebnosti ali prakse drugih spletišč. Lahko vam zagotovimo povezavo na druga spletišča, ki jih ureja Teva ali Tevine odvisne družbe, ki imajo ločene politike varovanja zasebnosti. Če se povežete na ta spletišča z uporabo povezave na našem Spletišču, morate prebrati politike varovanja zasebnosti teh spletišč, da bi razumeli, kako zbirajo, uporabljajo in posredujejo vaše podatke.

Podatki, ki jih zbiramo

Vaše osebne podatke lahko zbiramo med tem, ko uporabljate naše Spletišče. Večinoma so to vaši osebni podatki, ki jih sami vnesete in nam jih na lastno izbiro pošljete. Odvisno od storitev, ki jih boste uporabljali, lahko med vašim obiskom Spletišča zbiramo naslednje osebne podatke:

 • ime;
 • e-poštni naslov;
 • naslov;
 • datum rojstva;
 • telefonska številka za stike;
 • podatki o zaposlitvi;
 • naslov IP
 • identifikacijska št. (ID) naprave
 • Podatki v zvezi s službo, za katero želite vložiti zahtevo


Razen tega lahko Teva samodejno zbira podatke o spletišču, ki ste ga obiskali, preden ste prišli na naše Spletišče in o vsakem spletišču, ki ste ga obiskali, ko ste zapustili naše Spletišče. Teva prav tako zbira podatke o straneh Spletišča, ki jih obiščete, vrsti brskalnika, ki ga uporabljate, in zapisuje čas vaših dostopov do Spletišča. Teh podatkov ne uporabljamo za ugotavljanje vaše identitete, vendar jih shranjujemo kot zbirne podatke.

Kako uporabljamo in posredujemo vaše osebne podatke

Osebne podatke, ki jih zbiramo, obdelujemo z namenom:

 • da analiziramo uporabo Spletišča
 • da se odzovemo na vaše poizvedbe ali drugo korespondenco
 • da vam zagotovimo izdelke ali storitve, ki jih lahko zahtevate
 • da izpolnimo zakonske določbe, druge predpise in zahteve za skladnost z zakonodajo
 • da uvedemo preiskavo pritožb zaradi morebitnih nepravilnosti v zvezi s Spletiščem
 • da urejamo Spletišče in zagotavljamo storitve za stranke.


Zbirne podatke lahko uporabljamo za urejanje in izboljšavo Spletišča, analizo trendov trga in ustvarjanje široke baze demografskih podatkov. Teva lahko zbirne podatke posreduje tretjim osebam.

Vse podatke, ki nam jih pošljete kot dokazilo usposobljenosti pri prijavi na prosto delovno mesto, bomo uporabljali za namene zaposlovanja; če bo vaša prijava uspešna, bomo te podatke uporabljali za boljše sodelovanje in ohranjanje delovnega razmerja.

Teva uporablja storitve tretjih oseb za pomoč pri zagotavljanju nekaterih dejavnosti, vključno z gostovanjem spletišča, vzdrževanjem, komunikacijskimi storitvami, analitiko in kadrovanjem. V nekaterih primerih lahko te tretje osebe prejmejo vaše podatke. Vendar pa bo Teva ves čas nadzirala vaše podatke in bo odgovorna za njihovo zaščito.

Piškotki in z njimi povezane tehnologije sledenja

Uporaba piškotkov na Spletišču

Teva uporablja piškotke za zbiranje podatkov o vas in shranjevanje vaših spletnih izbir. Piškotki so besedilne datoteke, v katerih so shranjeni majhni deli podatkov, ki se prenesejo na vašo napravo, ko obiščete spletišče. Piškotki se pošljejo nazaj na to spletišče vsakič, ko ga znova obiščete: to je koristno, ker omogoča spletišču, da prepozna vašo napravo in vam ponudi vsebine, ki ste jih prej pregledovali. Če želite izvedeti več o piškotkih, prosimo, obiščite www.allaboutcookies.org.

Teva na Spletišču uporablja naslednje kategorije piškotkov:

Kategorija 1: Nujno potrebni piškotki

Ti piškotki so nujno potrebni, da se lahko premikate po Spletišču in uporabljate njegove funkcije. Brez teh piškotkov vam ne moremo zagotoviti storitev, ki ste jih iskali (na primer, da zapomnimo vaše podatke za prijavo).

Kategorija 2: Piškotki za izvedbo

Ti piškotki zbirajo informacije o tem, kako ljudje uporabljajo Spletišče. Na primer Teva uporablja te piškotke, da bi boljše razumeli, kako so stranke dospele na naše Spletišče, kako po njem brskajo ali ga uporabljajo, in da nam označijo rubrike, ki jih lahko izpopolnimo tako, da izboljšamo navigacijo, izkušnje uporabnikov pri ogledu strani in tržne akcije. Vsi podatki, ki jih zbiramo s temi piškotki, so zbirni podatki, torej anonimni. Uporabljamo jih samo za izboljšavo delovanja Spletišča.

Kategorija 3: Piškotki za funkcionalnost

Ti piškotki si zapomnijo vaše izbire (kot je nastavitev jezika). Z njimi vam lahko zagotovimo izkušnjo, ki ustreza vašim izbiram, tako da vaš obisk Spletišča prilagodimo vašim potrebam. Podatki, ki jih ti piškotki zbirajo, se lahko shranijo kot anonimni in piškotki ne morejo spremljati vašega brskanja po drugih spletiščih.

Kategorija 4: Piškoti za usmerjeno oglaševanje

Ti piškotki zapišejo obisk uporabnika na Spletišču, posamezne obiskane strani in povezave, ki jim je uporabnik sledil. Ta zapisani nabor navad med brskanjem uporabljajo, da uporabniku prinesejo oglase, prilagojene njegovim interesom.

Če želite izbrisati katerega koli izmed piškotkov, ki so že shranjeni na vašem računalniku, prosimo, da v rubriki spletnega brskalnika za pomoč in tehnično podporo preberete navodila za dostop do datoteke ali imenika, v katerem so shranjeni piškotki.

Informacije o brisanju ali nadzoru piškotkov so na voljo tudi na  www.allaboutcookies.org . Upoštevajte, da si boste z brisanjem naših piškotkov (ali onemogočanjem shranjevanja piškotkov v prihodnje) najverjetneje onemogočili tudi dostop do nekaterih rubrik ali funkcionalnosti Spletišča.

Uporaba spletnih svetilnikov

Nekatere strani na našem Spletišču in e-poštna sporočila, ki vam jih morda bomo poslali, lahko vsebujejo elektronske slike, ki jim pravimo spletni svetilniki (včasih tudi prazni gifi), s katerimi lahko preštejemo uporabnike, ki so obiskali naše spletne strani ali prebrali naša sporočila. S spletnimi svetilniki zbiramo samo omejen nabor podatkov, ki vključujejo številko piškotka, datum in čas ogleda strani in opis strani, na kateri je spletni svetilnik. Ti spletni svetilniki ne zapisujejo nobenih osebnih podatkov in jih uporabljamo samo za sledenje učinkovitosti posamezne kampanje.

Kako shranjujemo vaše podatke in kakšne so vaše pravice

Vaše podatke, ki jih zbiramo, hranimo, dokler nas ne zaprosite, naj spremenimo, ali odstranimo vaše osebne podatke, ali za obdobje, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja.

Svoje osebne podatke lahko pregledate, popravite, posodobite, ali spremenite ob vsakem času tako, da nam pošljete zahtevek na naslov info@tevasi.si. Vaša pravica do takšnega dostopa ali popravkov vaših podatkov je lahko omejena z veljavno zakonodajo.

Če ste se ob registraciji na našem Spletišču naročili na prejemanje elektronske pošte z novicami, komercialnimi obvestili ali drugimi sporočili podjetja Teva, naših odvisnih družb ali tretjih oseb, pa bi se zdaj odjavili, nam lahko pošljete zahtevek na naslov info@tevasi.si

Varnost

Teva je sprejela ustrezne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred naključno izgubo in nepooblaščenim dostopom, uporabo, spreminjanjem ali razkritjem. Poleg tega smo uvedli tudi dodatne ukrepe za varnost podatkov, vključno z nadzorom dostopa, strogim fizičnim varovanjem in preverjenimi praksami za zbiranje, shranjevanje in obdelavo podatkov. Kljub temu pa je internet odprt sistem in Teva ne more jamčiti, da nepooblaščene tretje osebe ne bodo nikoli uspele premagati varnostnih ukrepov ali uporabiti vaših osebnih podatkov v neprimerne namene.

Mednarodni prenosi

Teva deluje mednarodno in lahko nekatere podatke o vas prenese zunaj vaše države in zunaj Evropskega gospodarskega prostora. Nekatere od teh držav morda nimajo enako stroge zakonodaje glede zaščite podatkov. Z vnosom svojih podatkov na Spletišču ste dali tudi soglasje za zgoraj omenjeni prenos. Pri prenosu vaših podatkov zunaj državnih meja bo Teva spoštovala veljavno zakonodajo o varovanju zasebnosti in si bo v razumnem obsegu prizadevala zagotoviti ustrezno zaščito vaših podatkov.

Spremembe Politike varovanja zasebnosti

Če se bo naša politika varovanja zasebnosti, v čemer koli spremenila, bo Teva na tej strani objavila posodobljeno različico politike. Z rednimi obiski te strani lahko zagotovite, da ste pri vsakokratni spremembi seznanjeni s politiko varovanja zasebnosti, ki določa, katere podatke zbiramo, kako jih Teva uporablja in pod kakšnimi pogoji, če sploh, jih bomo delili s tretjimi osebami.

Podatki za stik

Če imate vprašanja o tej politiki ali glede svojih osebnih  podatkov, se lahko obrnete na nas info@tevasi.si.

Začne veljati: 5.maj 2016